hagen vår

Naturen er noe av det vakreste som finnes. Grønne trær som forteller historier om fortiden og er hjem til tusenvis av små, levende vesener. Tause kjemper som gror og spirer år etter år uten å kreve noe annet en sollys og vann. Blomster i de vakreste farger og med de deiligste dufter. Grønnsaker, bær og urter som gir oss livskraft og smelter på tungen. Naturen gir uselvisk og likt til alle uten forbehold. Uten naturen kunne vi aldri produsert det vi gjør her hos oss. Kakene våre er laget med noen av de deiligste, søteste og syrligste smakene verden har å by på. Det er vårt ansvar å ta vare på og foredle naturen med respekt og beundring.

I Stavanger finnes det en vakker hage som tilhører en dame som virkelig har skjønt dette med natur og skjønnhet. Fra denne hagen kommer blomstene og vekstene vi pynter kakene våre med og du har garantert sett dem hvis du følger oss på instagram. Alt spirer og gror uten kunstig hjelp – 100% naturlig og økologisk for å kunne få frem det beste natuen har å by på. Vi er så stolte og glade over å kunne presentere hagen til Maibrit.

I den finner du urter, trær,spiselige blomster, bærbusker og markjordbær. Magnolia, valnøtt, aprikos, hegg og fikentrær. Sjokolademynte, sitronmelisse, ramsløk, lavendel og humle for å nevne noen urter. Aronia, solbær og laurbær er noen av bærene som finnes. De store stjernene er de spiselige blomstene – i hagen bugner det av peoner, tusenfryd, roser, tagetes, dahlia, forglemmegei og tulipaner for å nevne noen. Det er et paradis av et sted og de perfekte omgivelser for de vakreste ettermiddager og sommerfester fulle av varme, frisk bris og noe kaldt i glasset.